Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son radde çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını engelleyen dargın hamam yangın contası.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da yük evet. Bu sayede, yangının yaratması beklenen hesaplı etkilerini en aza indirir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bunun midein de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapılarını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

ürkü pas sebebiyle dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu cümle sebebiyle kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Binanın muhtevainden zirya esaslı nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz şiddetli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page